in

U NJU ĆE SVI GLEDATI U TOKIJU: Ona je za mnoge najljepša sportistkinja na svijetu

Slatka-Tajna.Eu

Za razliku od mnogobrojnih sportistkinja, koje se ne libe da na Instagramu postavljaju provokativne fotografije, Darija to ne radi. I ako postavlja fotografije iz svakodnevnog života, ona to radi pristojno, u svedenim odjevnim kombinacijama, u kupaćim kostimima bez izazovnih poza, bez lascivnih opaski a sa šarmom i stilom dame.

Posljednjih nedjelja objavljuje fotografije iz Atlante, gdje se sprema za Olimpijske igre u Tokiju. Ponekad na Instagramu odgovori i na pitanja pratilaca, pa je tako, na mnogobrojna pitanja da li će učestvovati u Tokiju, odgovorila potvrdno.

Prije nekoliko godina priznala je da je imala vrlo nepristojne ponude tokom svoje karijere, od kojih se posebno ističe ona da za 200.000 eura napusti sport i postane “poslovna pratnja”.

-Zaista sam se prvi put u životu susrela sa takvom ponudom. Moja reakcija je bila brza i kratka: Nisam zainteresovana – otkrila je Klišina.

-Ne bih rekla da me je taj događaj previše povrijedio, bez obzira na to što sam se prvi put našla u takvoj situaciji. Razumjećete me, nijednog trenutka nisam imala nikakvu dilemu u vezi s tom ponudom, jer poštujem sebe, razmišljam ispravno i oslanjam se na sebe.

(Express/cdm)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EKSPLICITNE SCENE: Žena od sultana k’o od majke rođena

Sedam osoba zaposleno po projektu za stručno osposobljavanje mladih i žena