in

OŠAMARILA SAM ČOVJEKA I NASTAVILA PJEVATI: Maja Marijana o dešavanjima iza scene

Slatka-Tajna.Eu

Maja Marijana  je otkrila i kako bi sada reagovala na preljubu.

-Imam svoju djecu, to mi je najvažnije u životu, da budu kao i što jesu, odlične djevojke. Na svim poljima sam se ostvarila, meni treba iskrena osoba, ako nisi iskren prema meni, ja te izbrišem. Dešavalo se i da oprostim prevaru. Sada nemam živaca za to. Kako neko prema meni, tako i ja- istakla je ona.Maja se dotkla i muško-ženskih odnosa i nasilja kroz koje je i sama prošla.

Ja sam sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima. Njega sad ne prozivam, ali mi se prema muškarcima ponašamo kao da su djeca. Treba da se zna i ko je žena u kući. Ja sam veliki krivac, jer nisam zauzela stav kad je trebalo. Nisam imala vremena, stalno snimanja, nastupi, nisam se bavila time, ušla sam u mašinu. Onda se dese neke stvari i nešto pukne. Kada jednom dopustite i ako se to ponovi onda si stvarno budala i ja jesam budala. Prvi put kad se desi, ako ima naznaka za drugi put, to što dalje”

Na pitanje voditeljice kako muškarac može da digne ruku na takvu ženu, Maja je odgovorila:

-Muškarci hoće da me ukrote. Zavidni su jer više zarađujem, ali to nema veze. Uvijek sam cijenila ljude koji hoće da rade, pokaži mi volju da hoćeš da stvoriš. Onda si ti ozbiljan muškarac, pričam uopšteno. Mamine i tatine sinove prezirem. Mene niko nije izdržavao, čak sam ja izdržavala njih- rekla je.

Marijana se prisetila i jedne neprijatne situacije sa nastupa.

-Jednom se desilo da smo nastupali, i kad je trebalo da se naplati, gazda je zbrisao. Nikad nisam naplatila to, a mojim saradnicima sam dala novac od sebe. Jednom je jedan iz publike bio jako navalentan, prvo nas je gađao pepeljarom i uhvatio me za nogu. Tada sam ga ošamarila i nastavila da pjevam- ispričala je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Kurir)

 

 

 

 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Emirati nude 100.000 viza za programere sa bilo kog kraja svijeta

Čarolija 1001 noći u vašem domu