in

SLAVLJE U DOMU MIŠE KOVAČA! Čestitke stižu sa svih strana!

Slatka-Tajna.Eu

 

Mišo Kovač, jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, proslavio je 80. rođendan, a njegova kćerka Ivana mu je na društvenim mrežama uputila čestitku.
Naime, na fotografiji koju je njegova kćerka objavila može se vidjeti kako Ivana sjedi Miši u krilu i nježno ga gleda.

– Veliki 80. velikog čovjeka… Moja stijena, oslonac, prijatelj, pola mene… Želim ti more zdravlja i sreće! Ljubav i mudrost već imaš… Sretan ti rođendan! Moj ćaća, veći od života – čestitala je Ivana i dodala kako ga beskrajno voli “njegova mala”.

Ivana je objavila još jedan kolaž fotografija sebe i oca uz koje je napisala: “Sretan ti rođendan, legendo”.

Kovač iz predostrožnosti, otkako je počela pandemija, izbjegava javnost i uglavnom je kod kuće, a njegova kćerka je rekla da se dobro čuva, ali je najavila da će najvjerovatnije proslaviti rođendan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Planira šta će, gdje će, koga će zvati. Mora to proslaviti kako zaslužuje, a namerava ga proslaviti u Dalmaciji. Mora napraviti listu, pa ćemo vidjeti kako će teći žurka – izjavila je ona za medije.

Podsjetimo, Ivana Kovač, kćerka Miše Kovača, počela je da konzumira drogu, kako se pričalo, krajem devedesetih, neposredno nakon što je njen otac pokušao da se ubije. Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želio je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasli. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo.

Utjehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primijetila da nešto nije kako treba je njena majka, Anita. S obzirom na to da nije želio da izgubi još jedno dijete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla. Bila je dvije godine u komuni u kojoj se liječila od zavisnosti.

(Express/alo)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto vas bole leđa? Obratite pažnju na sedam stvari

Helsinški odbor: Do kad će međunarodna zajednica tolerisati ovakvo ponašanje