in

REKLA BIH MU DA CRKNE U ZATVORU: Đulkica Sakić odahnula nakon Rašidovog hapšenja

Slatka-Tajna.Eu

Rašid Sakić najstariji sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, uhapšen je u subotu u Bosni i Hercegovini. Pripadnici policije Kantona Sarajevo lišili su ga slobode na osnovu potrage za razbojništvo.

Rašid je uhapšen te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – saopšteno je iz kantonalnog MUPA On se trenutno nalazi u pritvoru, a u narednim danima biće poznato kada će biti saslušan i kolika mu zatvorska kazna prIJeti.

Rašidova sestra po ocu Đulkica Sakić kaže da je sad spokojna jer je njen polubrat iza rešetaka, te da će moći slobodno da dođe u Srbiju na očev grob.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nemam sve detalje, ali znam da je Rašid u pritvoru i da su ga prebacili u ministarstvo jer ima potjernicu u Srbiji. Nadam se da će ga konačno prebaciti u našu zemlju i da će odgovarati za sva nedJela koja je počinio. Pravda je spora, ali dostižna. Došlo je vrijeme da plati za sve zlo koje je činio. Nadam se da će tako i da ostane. Koliko znam, on je pokušao da opljačka neku medijsku kuću u Bosni, pa je na osnovu toga i pao u ruke policije. On živi u Sarajevu, to su svi znali, ali su ćutali. Sada konačno mogu da se vratim u Srbiju, da posJetim majku, da odem ocu na grob, jer sam do sada živJela u strahu od njega.U lice bih mu rekla da bih volJela da crkne u zatvoru – poručuje Đulkica.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U proteklom mjesecu 579 hospitaliziranih, 94% ih nije cijepljeno

Za kapitalne investicije u TK 2,5 miliona KM