in

Stadion FK “Plamen” dobio rasvjetu, u prvoj utakmici igrao i ministar Šeranić

Slatka-Tajna.Eu

​NOVI GRAD – Javna rasvjeta na stadionu Fudbalskog kluba “Plamen” Donje Vodičevo puštena je večeras u upotrebu, a u prvoj utakmici pod reflektorima igrao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Šeranić je igrao u susretu veteranskih ekipa “Mladost” Glamočani i “Plamen” Donje Vodičevo.

“Uvijek kad nađem priliku podržavam sportske aktivnosti. Ovo je veliki dan za Vodičevo jer su sami obezbijedili sredstva za reflektore. S obzirom na to da su aktivni u unapređenju sportske infrastrukture – tu sam da ih podržim, kao i sve druge klubove koji su aktivni”, rekao je Šeranić.

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača, koji je pustio u upotrebu javnu rasvjetu na stadionu, rekao je da ova lokalna zajednica ima veoma dugu fudbalsku tradiciju.

“Fudbalski klub `Plamen` takođe ima dugu tradiciju, a posebno je važno da se mnogo pažnje posvećuje mlađim selekcijama. Opština podržava ono što radi Uprava kluba”, rekao je Drljača.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Predsjednik FK “Plamen” Zoran Rađenović rekao je da je klub osnovan 1936. godine, te da je u proteklih osam godina mnogo uloženo u infrastrukturu.

“Uz podršku opštine Novi Grad nadogradili smo svlačionice, ogradili teren, izgradili mali teren”, rekao je Rađenović.

Za rasvjetu na terenu FK “Plamen” iz Donjeg Vodičeva uloženo je oko 16.000 KM, a večeras su, za podršku klubu, uručene zahvalnice, između ostalih i ministru Šeraniću i opštini Novi Grad. 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

skrivena kamera I smijeh do suza I novo 2021

Arijana Memić: Nećete se izvući dok je nas živih, a nas je više nego vas