in

Ćerka glumice Radmile Živković, pokazala kako izgleda nakon nesreće! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Ćerka glumica Radmile Živković, Bojana Bambić šokirala je sve svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije kako sada izgleda nakon nesreće koja ju je zadesila.

Prošlo je 5 godina od nautomobilske nesreće koju je Bojana doživela, a tom prilikom zadobila je stravične povrede glave, o kojima je tek sada odlulčila da progovori. Ona je okačila fotografiju na Instagram i uz opis htela da ukaže ljudima da budu oprezni u saobraćaju, ali i da je ovo za nju 5 rođendan koji slavi, jer je napokon odlučila da prošlost ostavi iza sebe.

– 10. avgust 2015. godine, ponedeljak. Konačno sam, posle 5 godina skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ovih teških 5 godina i puno operacija iza sebe. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze! Srećan mi 5. rođendan! – napisala je Bojana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Alen Šeranić sa pozicije ministra ‘prešao’ na fudbalski teren (FOTO)

Logitech G305 bežični miš – Business Magazine