in

OVO JE “STALNA” LJUBAVNICA DARKA LAZIĆA: Varao žene, samo švalerki bio vjeran!

Slatka-Tajna.Eu

Popularni pjevač Darko Lazić nedavno se rastao sa vjerenicom Marinom Gagić, a prije toga se razveo do pjevačice Ane Sević. I dok je uspio da okonča zajednicu sa dvije žene, jedna devojka mu je nezamjenljiva.
Kako tvrdi izvor blizak Laziću, izvijesna Gabrijela Brnjos, stalna je Darkova ljubavnica.

Javnost je nedavno saznala da je Darko Lazić u vezi sa svojom koleginicom Barbarom Bobak, ali par dana kasnije isplivale su njegove fotografije sa Gabrijelom.

Kako prenose mediji, izvesna Gabrijela je u vezi s Lazićem godinama i sve svoje žene varao je s njom.

Gabrijela ima 21 godinu i studira u Bosni i Hercegovini. Amaterski se bavi pjevanjem pa ne čudi zašto je Darko pao na nju jer je opšte poznato da je slab na pjevačice – čak je i oženio jednu.
Gabrijela i Darko Lazić dugo bliski i već godinama se viđaju, dokazuje i fotografija iz 2019. godine, koju je ova crnka prije nekoliko dana podijelila na svom profilu na Instagramu. Ona je tada imala samo 19 godina i nije joj smetalo što je pjevač u vanbračnoj vezi s Marinom. Na fotografiji se jasno vidi Darkova istetovirana ruka, koju je ona i označila strelicom, a i tagovala ga je, kao i njegovu kumu Andreanu Čekić, te je jasno da se od ove zvijezde “Granda” nisu skrivali.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Gabrijela je upoznala Lazića još dok je bila devojčica. Gabrijela i Darko se poznaju još od 2011. godine. Ona je tad baš bila mala, imala je samo 11 godina. Pratila je njegovu karijeru i nastupe, a on je, kada je porasla, pohvalio kako ima lijep glas i kako će moći jednog dana da postane uspješna pjevačica. Čini se da je njoj to bilo dovoljno da počne da se druži s njim. Oni se godinama viđaju, izlaze zajedno i dosta su prisni. Stalno se slikaju i snimaju, ali na društvene mreže ona to pušta na kašičicu. Darko ju je upoznao sa svojom kumom i najboljom prijateljicom Andreanom Čekić, ali nije ona jedina koja je zna. Lazić često pjeva u Bosni, a Gabrijela mu je tamo redovna pratnja – ispričao je izvor blizak Laziću.

Podsjećanja radi, Darko Lazić je od 2019. godine bio u vanbračnoj zajednici s Marinom, s kojom ima sina Alekseja, a sada je u emotivnoj vezi sa Barbarom Bobak, za koju se spekuliše da je bila s njim još dok je živio sa Marinom. Do prije nešto više od mjesec dana i on i Gagićeva su tvrdili da su na privremenoj pauzi i da će se njihova emotivna veza nastaviti, sve dok pjevač nije objavio nekoliko fotografija na kojima je u prisnim odnosima sa različitim djevojkama. Tada je Marina rekla da je definitivno stavila tačku na vanbračnu zajednicu sa njim, a Lazić nije imao kud, pa je i on isto to priznao. Marini su bile preko glave sve njegove avanture, a kako će reagovati Barbara kada sazna da i nju vara sa djevojkom sa kojom je varao Marinu, ostaje da vidimo.
(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘Blizu smo kritične situacije iz koje je povratak težak’

Srbija zabranila uvoz mlijeka i mliječnih proizvoda iz BiH