in

MILJANA KULIĆ JE UZELA 300.000 EURA U ZADRUZI! A evo koliko su zaradili ostali!

Slatka-Tajna.Eu

Stanija Dobrojević priznala je da su joj čelnici “Pink” televizije ponudili honorar duplo veći od nagrade, koja je 50.000 evra, starleta je ipak preskočila četvrtu sezonu ovog rijalitija.

Međutim, Stanija definitivno može da se pohvali pozamašnim sumama koje je zaradila tokom godina, učestvovajući u rijalitijima, a 2015. godine je čak i pobijedila u rijalitiju “Farma” i osvojila 50.000 evra.

– Imala sam lijepe prihode od “Survivora”, “Farme”, reklama, spotova. Ja sam od sebe napravila brend i unovčila to. Gostovala sam po diskotekama vikendon, a honorar za to mi je bio 1.000 evra, dok neki “Grand” pjevači pjevaju za 200 evra ili ih uopšte ne zovu da pjevaju – rekla je jednom prilikom Stanija.

Stanija je za “Zadrugu 2” tražila posebne uslove i 100.000 evra, dok je Miljana Kulić u početku svoje rijaliti karijere uzimala svega 500 eura sedmično, ona je za “Zadrugu 4” dobila čak 2.500 eura po sedmici.

Međutim, u jednom razgovoru sa Mišelom Gvozdenovićem, ona se izlanula, pa je otkrila da će joj isplatiti vrtoglavih 300.000 eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Tu sam zbog 300.000 eura. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedeljni honorar kada izađem – rekla je ona tada.

Na njen honorar treba dodati i novac koji dobija za sina Željka, jer je sa njom u rijalitiju, a produkcija je Miljani navodno davala 500 eura sedmično za mališana.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

(SMIJEH DO SUZA) DENI ZEZA LAZICU 😂

“Zgodna žena” pokazala kćerku, fanovi poručili: Slika i prilika svog oca!