in

IMALA SAM MNOGO STRESOVA: Nada Obrić se godinama bori sa teškom bolešću

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Nada Obrić otvoreno je govorila o bolesti sa kojom se bori već godinama.

S obzirom na to da je uvek vedrog duha, mnoge je zanimalo kao se tako pozitivno nosi sa svim nedaćama kroz koje prolazi, kao i da li ima neke psihološke krize kada posustaje u svojoj borbi.

-Nije me uplašila, jer sam veoma disciplinovana. Vakcinisala sam se odmah, na vrijeme, nosim masku, vodim računa o odstojanju, tako da me epidemija nije bacila u depresiju. I u najvećem jeku mogli ste uz mjere zaštite da izađete i prošetate. Ja sam malo bila i u inostranstvu i vidjela sam da smo u stvari mi bili najmanje zatvoreni. Samo da smo disciplinovani i nema nikakvih problema.Borim se, nijednom čovjeku nije svejedno kad je u takvoj situaciji. Ja sam se borila kao da mi je čip ugrađen u glavu. Kad mi se desilo prvi put, drugi, evo sada i treći, ponašala sam se kao da se to dešava drugome. Nijednog trenutka nisam padala u krevet. Odrađivala sam sve terapije koje sam morala. A kad vidim zabrinuta lica moje djece, samo guram naprijed. I kad mi je bilo loše, govorila sam da mi je dobro i da će sve da prođe-kaže Nada. Pjevačica je otkrila šta je bio okidaš za bolest.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Znam ja od čega sam se razboljela. Stres je okidač, svakako. Imala sam mnogo stresova o kojima ne bih pričala i negdje je moralo da eksplodira – rekla je Nada.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Three No BS Ways To Six Figures Online – Sales Page

Javio se kralj dijaspore: Bitka nije bila laka, no sve ide nabolje / Bljesak.info