in

KRIVAC ZA NEUSPJEH: Mirna Košanin je bila u “Zvezdama Granda”,ali nije se proslavila

Slatka-Tajna.Eu

Mirna Košanin takmičila se u trećoj sezoni “Zvezda Granda”, a tada mlada pjevačica na iznenađenje mnogih nije ostvarila veliki uspjeh.Iako je već sa 24 godina imala zavidnu karijeru i nastupala kao gost na koncertima Bijelog Dugmeta, svoj talenat nije pokazala u punom sjaju tokom ovog muzičkog takmičenja.

Bila sam na turneji sa “Bijelim dugmetom” po Evropi i došla sam na pauzu na nekoliko dana u Srbiju kada je i bila audicija u Kraljevu. Svi moji drugari koji su se bavili muzikom nagovorili su me da idemo svi zajedno otpjevala sam popuno opušteno i i vratila se u Švicarsku– ispričala je pjevačica i dodala kako je nakon mjesec dana uslijedio poziv da je ušla u takmičenje, ali i kako to nije bio pravi trenutak s obzirom na njen tadašnji angažman van Srbije. 

-Bilo mi je naporno stalno putovanje, a i repertoar mi je bio potpuno pogrešan jer sam slušala druge i bila sam mlada i neiskusna. Dešavalo mi se da me pitaju kolege da li sam otišla namjerno da ispadnem ali ja u tom momentu zapravo nisam bila dovoljno zainteresovana- otkrila je ona smtarajući da bi stvari bile potpuno drugačije da se to desilo nekoliko godina kasnije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VRNJAČKA BANJA JE PJEVALA U GLAS: Gile pred 10.000 ljudi

Virus Zapadnog Nila dominantno prenose “kućni” komarci