in

DOBILA JE POSAO TEK KADA JE SMRŠALA 50 KILOGRAMA: Dragana Katić otkrila šta je tražio Popović

Slatka-Tajna.Eu

U velikoj životnoj ispovijesti Dragana Katić  otkrila je zašto je samo šest mjeseci nakon rođenja blizanaca Bojana i Bobana odlučila da kao samohrana majka napusti siguran posao.

Dragana je tada dala otkaz na Televiziji Beograd i prešla u tek otvoren “Grand”. Međutim, nije sve išlo tako glatko kad je odlučila da promijeni posao. Direktor te muzičke produkcije Saša Popović nije želio odmah da je angažuje jer je čuo da se mnogo ugojila tokom trudnoće.

-Mene su Popoviću preporučili Zoran Kuzmanović Munja i pokojna Zorica Konić, novinarka u TV Novostima. To je bilo 1998. godine u decembru, a ja sam se porodila u maju. Saša im je rekao: “Ja bih najradije nju, znam da može to da iznese, ali sam čuo da je debela poslije porođaja i da ne može da se slika.” To je bilo djelimično tačno, bila sam ogromna tokom trudnoće, ugojila sam se više od 50 kilograma, ali uspjela sam da za šest mjeseci potpuno vratim staru kilažu! Saša je želio da se sam uvjeri. I kad je vidio da nisam debela, pristao je! – prisjetila se Katić. Dragana je tada odlučila da napusti posao u državnoj firmi i pređe u novu produkciju, gdje je vodila emisiju “Zvezdano nebo”:

-Kada sam dobila ponudu od Lepe Brene i Saše Popovića da radim kod njih, majci je bilo strašno što želim da pređem u privatnu produkciju. Prelomila sam i prihvatila ponudu iako je sve izgledalo mnogo drugačije nego na Televiziji Beograd . “U Grandu” smo bukvalno u jednoj sobi dogovarali kako emisije treba da izgledaju. Međutim, imala sam bezgranično povjerenje u Brenu i Sašu, iako se privatno nismo znali. Oni su znali da postoji neka Dragana Katić, a ja sam, naravno, znala ko je Lepa Brena, ona je u to vrijeme bila velika zvijezda zajedno sa “Slatkim grehom”- izjavila je.

Danas su emisije “Grand produkcije” među najgledanijim, a voditeljica objašnjava kako je bilo na samom početku, kada niko nije mogao da zna da li će se njihovi planovi ostvariti:

U kući kod Saše Popovića sjedili smo Suzana Jovanović, koja je tada bila trudna, Lepa Brena, Tozovac, Mikica Kurtović i ja i pravili smo emisiju. Zapravo, sanjali smo snove. To zvuči nevjerovatno s ove tačke gledišta. Prelazak sa Televizije Beograd u “Grand” jeste bio rizik, ali ja sam vjerovala u uspjeh. Naravno da sam pristala i zbog dobre finansijske ponude. Tada niko nije govorio za koliko novca je neki voditelj prešao sa jedne televizije na drugu. Ali tvrdim da je u to vrijeme to bio najveći voditeljski transfer. Dobila sam od Saše odličnu ponudu! Ne mogu da kažem o kojoj se cifri radi- rekla je Dragana.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srbija otvara najveći rudnik zlata i bakra u jugoistočnoj Evropi

DNEVNJAK – NEMONTIRANO SA SNIMANJA #1