in

„Volim“ je novi singl koji predstavlja Queen Zookah – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Pjesma „Volim“ je inspirisana klasičnim funky ritmovima, te porukom ljubavi koja nas svaki dan iznova inspiriše i budi ono najljepše u nama. Lamija Zukić, ili umjetnički Queen Zookah, svojim stihovima uvjerava slušaoce da najvrjednije i najbogatije mlisi o životu mogu doći samo kroz velike osjećaje ljubavi. Trebamo biti svjesni činjenice da ljubav ne može biti nepresušna, ona raste iz unutrašnjosti osobe i suprostavlja se svime što joj se nađe na putu. U tome se nalazi njena velika ljepota. Ljubav pobjeđuje onda kada se suprostavi svemu i u tome uspije.

Ova numera nosi simboliku i poruku ljubavi, mira, sreće i jedinstva. Ova traka je dosta energična i pozitivna – rekla nam je Lamija.

Predivna ljubavna lirika nastala je upravo iz uvjerenja samog sebe u ljubav. Ona je ponekad simbolična i apstraktna, a ponekad zavodljiva, upravo onakva kakva samo ljubav može i biti. Muziku, tekst i aranžman za Lamijin novi singl potpisuje Kazien (Midhat Uzejrović), a izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuVideospot je nastao također pod vodstvom Kaizena, koji je zaslužan za ovaj umjetnički dodir.

Videospot je nastao spajanjem velikog broja različitih videosnimaka, ali svi nose sličan vizueli dojam. Isprepliću se emocije ljubavi, sreće i osjećaja pripadnosti – istakla je Lamija. Queen Zookah

Singl „Volim“ poslušajte PREMIJERNO u nastavku, kao i na svim digitalnim platformama.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nije lako konju doći do Tokija

MARININ SIN URINIRAO PO LUKASOVOJ KNJIZI, ACA MU ODBRUSIO: Taj DŽANKI nek skoči u WC šolju: Ja ću da pustim vodu