in

Spašen Rus na Kamešnici / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:GSSuBiH / Akcija spašavanja na Kamešnici

Rano jutros u 3 sata Operativno komunikacijski centar MUP-a HBŽ obavijestio je Gorsku službu spašavanja Stanicu HBŽ kako se na planini Kamešnici pri padu ozlijedio ruski državljanin V.K. (1995.).

Odmah po dojavi pokrenuta je akcija spašavanja. Gorski spašavatelji GSS HBŽ krenuli su ka ozlijeđenoj osobi, a ostale stanice gorskih službi spašavanja u Bosni i Hercegovini stavljene u pripravnost.

Po dolasku na mjesto nesreće, ozlijeđena je osoba medicinski pregledana i zbrinuta, te pozvan helikopter Oružanih snaga kako bi pomogao transportu unesrećenog do medicinske ustanove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuS obzirom kako jak vjetar i konfiguracija terena nisu dozvolili evakuaciju helikopterom, gorski spašavatelji organizirali su dugotrajan transport do najbliže ceste u selu Podgradina.

Akcija koju je vodio Ante Dadić iz GSS HBŽ, a u kojoj su sudjelovao 21 gorski spašavatelj iz GSS HBŽ, GSS Grude i GSS Žepče, završila je u 16 sati predajom unesrećenog vozilu hitne medicinske pomoći.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAĆA I ĐANI UZELI 8.000 eura ZA 5 MINUTA! Opet ih je krenulo, kite ih parama

“Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao “srpskom majkom“