in

MARININ SIN URINIRAO PO LUKASOVOJ KNJIZI, ACA MU ODBRUSIO: Taj DŽANKI nek skoči u WC šolju: Ja ću da pustim vodu

Slatka-Tajna.Eu

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, opet je napravio eksces o kom svi pričaju! Sada je na njegovoj meti Aca Lukas čiju je knjigu “Ovo sam ja” prethodnih dana bacao u kantu za đubre, stavljao u toster i na kraju u ve-ce šolju da bi zatim po njoj urinirao.

Da li mu se zaista toliko nije dopao sadržaj autobiografije folkera ili je u pitanju nešto drugo, tekstopisac nije otkrio. Ali, pre toga je na Tviteru postavio pitanje pratiocima da li je neko od njih pročitao pomenutu knjigu, a onda je obelodanio da je ipak dao 500 dinara da bi ga pročitao.

Potom je pre dva dana počeo da objavljuje slike na kojima se vidi kako je Acinu autobiografiju bacao gde god je stigao, želeći da pokaže kako je ona bezvredna i da ničemu drugome ne služi.

Njegov gest bacanja knjige u ve-ce šolju i uriniranja po njoj zgrozio je pratioce, čak i one koji nisu ljubitelji Lukasovog lika i dela.

Smatrajući ovo kao nevaspitano, bahato i nekulturno ponašanje, Laću su ljudi kritikovali i govorili da je ispao “primitivan i prost”. U jednom trenutku on je izbrisao sporni snimak na kome se vidi uriniranje po knjizi, a potom ga je ponovo objavio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja videa prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanilin šećer na nos. Popravljeno – napisao je ispod videa.


Laću smo hteli da pitamo zašto je ovo uradio i zbog čega toliko ne voli Lukasa, ali njegov broj poznat redakciji nije u funkciji.

S druge strane, Aca nam se odmah javio i u svom stilu dao komentar upućen sinu Marine i Fute.

– Tviter nemam . Jer je Tviter u 90 posto slučajeva grupna terapija za beznadežne psihijatrijske slučajeve i deset posto za normalne, koji i dalje gaje utopističku ideju da se ovima nešto može objasniti! U koju grupaciju spada ovaj džanki (zavisnik od narkotika, prim.aut.), prosudite sami! U ovaj sanitarni element bi bilo najbolje za njega da skoči on, jer on za bolje i nije! Ja ću da mu pomognem u tome! Pustiću vodu! – rekao nam je Lukas.

Pozvali smo i Marinu kako bismo čuli njen komentar, ali nam se javio nepoznati muškarac i rekao da ona spava.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

„Volim“ je novi singl koji predstavlja Queen Zookah – Hayat Production

PINGU – PARODIJA #3