in

ZVIJEZDA GRANDA NASMIJAO REGION IZJAVOM: “Najviše pjevam na proslavama povodom razvoda!

Slatka-Tajna.Eu

 

Mlada pjevačka zvezda Aleksandar Misojčić gostovao je u jutarnjem programu Prve televizije, i nasmijao voditeljicu emisije ali i gledaoce, a evo zbog čega.

Razlog je izjava ove zvijezde Granda na temu nastupa, pošto je rekao da pjeva skoro svako veče, ali da u posljednje vrijeme mnogo nastupa na proslavama povodom razvoda.

Kaže, žene u velikom broju slave kraj braka, a kako će drugačije nego uz dobru svirku. Naime, na Marijino pitanje gdje ga publika može čuti u narednom periodu, došlo je do velikog smijeha u studiju.

– Ima me svuda, maltene radim svako veče, i kod vas sam došao sa svirke. (smijeh) Klubovi, privatne proslave, rođendani… Moram da priznam da su u posljednje vrijeme razvodi učestali, počelo je sve da se slavi! (smijeh) – rekao je Misojčić.

– Opa! – sa osmijehom je odreagovala Marija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Na moje veliko zadovoljstvo, žene me vole – nastavio je da se šali Aleksandar.

– I žene slave razvode! Nevjerovatno – smejala se voditica.

– Ne znam da li je bolja žurka za razvod ili za djevojačko veče! Ma, samo neka je na slavlje, samo neka je veselo, pjevaćemo – kazao je pjevač.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trend obrva koji garantira blistav pogled

HRT: Prijatelji životinja o tigru na trajektu za Hvar: Podnosimo prijave