in

Zbog prevrtanja cisterne satima bio obustavljen promet između Posušja i Širokog / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon višesatnog zastoja prometa, zbog prevrtanja cisterne koja je prevozila sumpornu kiselinu, u 18 sati je puštena u promet magistralna cesta Široki Brijeg – Posušje.

Oko 16 sati autodizalica je cisternu vratila u prvobitni položaj, te nakon što je došlo zamijenjeno teretno vozilo cisterna je odvezena na odredište.

Foto: Drago Martinović / Zbog prevrtanja cisterne satima bio obustavljen promet između Posušja i Širokog

Cisterna koja je prevozila sumpornu kiselinu prevrnula se oko 11:30 sati u mjestu Vranić na magistralnoj cesti Široki Brijeg – Posušje.

Cisterna je prevozila sumpornu kiselinu koja je ostala u tanku, dok se na izlilo gorivo i ulje od kamiona.

Intervenirali su pripadnici profesionalnih vatrogasnih postrojbi Grada Širokoga Brijega i Općine Posušje, a mjesto nesreće osiguravali su pripadnici Policijskih uprava Posušje i Široki Brijeg.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuFoto: Drago Martinović / Zbog prevrtanja cisterne satima bio obustavljen promet između Posušja i Širokog

Cijelom akcijom je koordinirala Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Odsjek za civilnu zaštitu Općine Posušje.

Na terenu su izišli i inspektori Uprave za inspekcijski poslove Županije Zapadnohercegovačke koji su sačinili zapisnik o navedenom događaju.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novak Đoković, fenomen modernog tenisa i sporta

NJIHOVA OAZA: Toma Panić i Nadežda Biljić zidaju bazen