in

MEDIJSKI LINČ SADIKA HASANOVIĆA: Bez Marijine podrške

Slatka-Tajna.Eu

Gotovo pa svi mediji susjedne Srbije su se okomili na mladog Sadika Hasanovića koji se ove sezone takmičio u “Zvezdama Granda”, ušao u finale i oduševio poklonike pjesme svojim prelijepim glasom i talentom.

A odjednom kažu, još dok je bio dečkić od 13 godina, pjevao je pjesme o „ratnom zločincu“ Naseru Oriću, pjevao je o ubistvima Srba, o krvi, klanju i kako je kome šta naumpalo tako je i dodavao. Razapeli su dečka da je to za nepovjerovati. A on nije pjevao ni o kakvom ubijanju ni krvi, on je pjevao pjesmu u kafani o Naseru Oriću koji je bio heroj u to doba jer je branio Srebrenicu. On je bio heroj za dijete.

A Naser Orić ni po čemu nije zločinac i to je dokazano na sudu u Hagu. On se slikao sa Naserom, kažu dijete se slikalo sa Orićem sa kojim su se slikali mnogi pjevači, glumci, sportisti, uglednici iz svih republika bivše države koji bi se sreli s njim. Oglasio se i Naser Orić koji je kazao da on nije nikakav zločinac, bio je vrlo ljut pri pomeni na ovu temu te mu je kazao da je to veliki sram srbijanskih medija.

Jelena Karleuša je održala predavanje putem svoje mreže koji je zlata vrijedan za svu omladinu ex. Yu prostora, dok se Marija Šerifović, inače Sadikova mentorica, na jedan način ogradila od te priče kazavši da je posvećena kandidatima u vrijeme takmičenja a da mimo toga nema nikakav komentar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Onaj koji će nakon sve ovo turbulencije u Sadikovom mladom života ostati u nezaboravno lijepom sjećanju je Đorđe David koji mu je dao apsolutnu podršku i to se ne zaboravlja. To neće zaboraviti mladi čovjek koji je ni krvi ni dužan medijski razapet.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U junu izvršeno 1.813 inspekcijskih nadzora nad poštivanjem higijensko-epidemioloških mjera u FBiH

Osoba smrtno stradala u slijetanju vozila u Klinča Selu