in

NIVES NAPADAJU ZBOG GOLOTINJE: Troši vrijeme na djecu

Slatka-Tajna.Eu

Nives Zeljković poznatija kao Nives Celzijus nedavno je sa Plitvica poslala svoj video klip fanovima. Ova 39-godišnja pjevačica, kolumnistica, glumica i model svaki put na svojstven način iznenađuje svoje pratitelje a i javnost i čini se kao da nema mira a ni vremena nizašta drugo nego da osmišljava šta i kako sa sobom uraditi.

Atraktivno jeste i očaravajuće za njene fanove čiji su komentari prepuni hvale, no najnovije izdanje Nives na konju kojeg je jahala prilikom nedavne posjete Plitvicama, i nije bilo baš za pohvaliti. Bilo je dosta negativnih komentara i pomalo humoristični. Jedni kažu Nives u galopu, drugi na rodeu, neki kažu “teta Nives i konjić idu skupa” dok oni ozbiljniji su joj udijelili savjet da joj je bolje trošiti vrijeme da djecom nego ga stalno trošiti na skidanje, naguzivanje golotinju, iznoseći podatak da im se čini da joj je sve preče od djece.

A oni treći su na vrlo simpatičan način kazali da se konj pita „što je ovo meni trebalo“ jer seksepilne poze na fotosima, golotinja i tange do juče su bili prikazani. A onda napokon poziranje na konju pa su na kraju neki kazali da ne bi bilo loše da obrati pažnju na svoje godine sa čim će se svako onaj ko iole ima ukusa složiti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Decanter World Wine Awards: Za bh. vina devet srebrnih i 25 bronzanih medalja

“Evropa nije zaboravila sopstvenu odgovornost za to što nije bila u stanju da spriječi genocid u Srebrenici”