in

Brena i Saša prodali Grand, uzeli 30 miliona €, a ona nije bila na slavlju: Neću im čestitati kad nisu zvali!

Slatka-Tajna.Eu

reklama

Lepa Brena i Saša Popović napravili su gala slavlje povodom prodaje “Grand” produkcije od čega su zaradili 30.000.000 eura, ali pjevačicu koja je godinama pjevala u njihovoj “kući” nisu pozvali na proslavu.

Lepa Lukić bila je neprijatno iznenađena kada je saznala da je se stari prijatelji nisu sjetili sada kada su uzeli veliki novac, a godinama je sarađivala sa Brenom i Popovićem.

– Ja nisam čula da su ga prodali – bila je izenađena, a onda je imala jasnu poruku za Brenu i Sašu:

– Ne znam ja da su prodali “Grand”! Nisam ništa čula o tome. Da sam čula, vjerovatno bih čestitala. Sad sam čula od vas. Ko je kupio? Je l’ mene neko zvao? Nije! Šta imam da im čestitam kad me nisu zvali. Pa je l’ tako?

Kraljica narodne muzike otkrila je da uprkos tome što je vakcinisama još ne planira da počne sa nastupima poput većine kolega.

– Pa neka su drugi krenuli, ja neću. Ne moram da pjevam. Imam primanja. Imam i ovu normalnu penziju veliku pošto sam dobila s velikom osnovicom status istaknutog estradnog umjetnika, dobila sam i nacionalnu penziju. Plus imam velika primanja i iz Kanade, pa mi nije nužno da pjevam iako ja volim da pjevam. Još ne mogu da idem u Kanadu jer tamo nije dobro. Ja sam primila kinesku vakcinu, a oni nju ne priznaju – zaključila je Lepa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku











ekskluziva.ba

reklama


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Đoković rasplakao mladog Shapovalova, nije mogao zaustaviti suze / Bljesak.info

Treba li ispirati meso prije kuvanja?