in

Slika izazvala lavinu komentara: Brenu nisu mogli prepoznati – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Najveća balkanska zvijezda, Lepa Brena uživa u Crnoj Gori. Pronašla se u luksuznom kompleksu u Herceg Novom, zajedno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem. Ovo im je samo jedna u nizu destinacija na koje su putovali poslednjih meseci. Stigli su posjetiti Dubai, Miami, Italiju, Bugarsku… Na fotografijama koje su osvanule, mnogi Brenu nisu mogli prepoznati.

Međutim, fotografija s ljetovanja je izazvala lavinu komentara. Riječ je o fotografiji sa jahte, na kojoj Brena nosi maramu, a mnogi smatraju da joj apsolutno nije bila potrebna dorada. Izgleda da se Brena ne bi složila, te je svojoj fotografiji “poklonila malo photoshopa”.

Brena je sada pokazala kako uživaju u susjednoj nam zemlji, objavivši slike iz bazena, ali jedna je ipak izazvala više pažnje od drugih.

Mnogi smatraju da joj apsolutno nije trebalo korišćenje filtera ili Photoshopa. Sve to joj je poprilično izmijenilo lice. brenu

“Breno, lijepa si žena, prirodno, prelijepa! Sa svim borama. Mani se ovoga”, “Čemu ovo? Tebi ne treba, volimo te takvu kakva si”, “Ovo nije Brena”, “To nije Brena koju ja znam”, neki su od komentara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U TOKU IZRADA STRATEGIJE I AKCIONOG PLANA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Nije mogao previše u zaista žestokoj konkurenciji