in

JOVANU JEREMIĆ MUVAO MOĆNI POLITIČAR U BUDVI: Nudio joj POZICIJU, predložio sastanak, a evo šta je voditeljka PORUČILA!

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Jeremić, voditeljka, trenutno vreme provodi u Budvi sa ćerkicom Leom kako bi napunila baterije pred novu televizijsku sezonu od septembra.

Međutim, njoj je odmor prekinuo moćni crnogorski političar. Naime, ona je primila poziv jednog od najuticajnijeg moćnika iz zemlje stenja i kamenja.

– Moćni političar je pomrsio sve planove Jovani. Kada je otišla na odmor, nije mogla ni da očekuje njegov poziv. On joj je predložio da se sastanu u jednom poznatom restoranu i izgleda svoje odnose, jer su pre toga imali svađu. Međutim, Jovana još uvek nije sigurna da li da prihvati poziv – zaključio je izvor blizak Jovani.

– Ne znam kako ste došli do te informacije, ali čitava priča je opasna i iz tog razloga nadam se da ćete razumeti, ne mogu da komentarišem. Bezbednost mi je na prvom mestu i ovog puta ću ostati bez komentara – ističe Jovana Jeremić.

Podsetimo, Jovana je u više navrata pričala kako su je dosta puta startovali politički moćnici, ali nikada zbog svoje bezbednosti nije otkrivala imena dotičnih političara koji su joj nudili pozicije u zamenu za razne usluge.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PEPA PRASE – BFF (PARODIJA) #32

ENERGOINVEST POTPISAO UGOVORE SA SARAJEVOGASOM I VISOKO EKOENERGIJA O SNABDIJEVANJU GASOM