in

Sarajevo gostuje moldavskom Milsamiju

Slatka-Tajna.Eu

Suočena ovog ljeta sa odlascima nekih standardnih prvotimaca ekipa Fudbalskog kluba Sarajevo sutra prvom utakmicom kvalifikacija za novoformirano UEFA takmičanje Konferencijsku ligu počinju novi nastup u Evropi.

Aktuelni osvajači Kupa Bosne i Hercegovine jutros su otputovali u Moldaviju gdje će sutra sa početkom u 19 sati odigrati utakmicu protiv Milsamija.

“Uradili smo analizu njihove igre, ozbiljna su ekipa i čeka nas zahtjevna utakmica. Radili smo dobro, imamo entuzijazam i želimo da evropska priča traje duže. Mladi igrači su potentni, godine nisu bitne, nego kvalitet. U njima vidimo budućnost i perspektivu, oni će i dalje dobijati prilike za igru”, rekao je pomoćni trener Sarajeva, Abdulah Oruč

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Defanzivac Amer Dupovac ističe kako je ekipa Milsamija vrlo iskusna, ali i da nema mnogo kvaliteta u svojim redovima.

“Nakon prošle sezone se okrećemo se novim izazovima, željno očekujemo evropske utakmice. Poznajem ekipu Milsamija, iskusni su, znaju igrati na rezultat, ali nemaju neki prevelik kvalitet. Ipak, neće biti lako, moldavski tim ne treba olako shvatiti. Dobro je što ćemo drugu utakmicu igrati na “Koševu” pred našim navijačima koji će nam biti 12. igrač”, rekao je Dupovac.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVE ŠTO NAPRAVIŠ U MINECRAFTU, KUPUJEM TI!!

NEMA SPAVANJA: Filip Car želi razgovor, Mina hoće da spava