in

Mini vodič: Šta obući na plažu osim kupaćeg kostima

Slatka-Tajna.Eu

Toplo vrijeme nam je stiglo, vrućine su neizbježne, a ako imate sreće  – u vašoj neposrednoj blizini je more ili bazen. Bez obzira jeste li u mogućnosti posjetiti sunčane obale ili se okupati negdje na jezeru, sigurno ćete naići na vječnu misteriju, šta osim kupaćeg kostima obući na plažu, a biti u trendu i moderan.

Svakako, svi nosimo kupaće kostime i sunčane naočale dok uživamo u sunčanju na pijesku, ali ponekad vam treba još malo. Ukoliko niste sigurni kako upotpuniti outfit, donosimo nekoliko korisnih prijedloga. Od prugastih hlača i preslatkih načina nošenja odsječenog trapera do maxi haljina vrijednih fotografija na Instagramu. Ovaj mali modni vodič je upravo za vas. Samo, prvo, ne zaboravite na kremu za sunčanje!

PRUGASTI KOMBINEZON

Prugasta odjeća možda neće biti prva stvar koja vam pada na pamet kada razmišljate o odjeći za plažu, ali ovo izgleda savršeno za prelaženje iz jednog dana provedenog na pijesku ka svježoj ljetnoj noći.

BOHO MAXI HALJINA

Najbolji dio ove maxi haljine? Možete je nabaciti preko kupaćeg kostima, dodati naušnice i štikle i otići ravno u neki bar! Ovi uzorci su jedni od najtraženijih ovog ljeta, tako da ćete dok pijete svoj koktel izgledati savršeno i u trendu.

CROP TOP I KRATKE HLAČE

Ljepota odgovarajućeg seta je u tome što postoje beskrajne mogućnosti. Komade možete nositi zajedno ili ih upariti s drugim odjevnim predmetima u ormaru za potpuno novi izgled. Prema toj logici, u osnovi je riječ o četiri odijela u jednoj kupovini.

DUGA KOŠULJA

Oversize košulja krajnja je opcija za nabacivanje kupaćih kostima za piće pored bazena bez prevelike muke. Pokažite malo kože, tako što ćete je nositi potpuno otkopčanu ili je nosite zakopčanu radi dodatne zaštite od Sunca.

MALA BIJELA HALJINA

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ništa ne govori o ljetu više nego mala bijela haljina, pogotovo u kombinaciji s tkanom torbicom i šeširom. Kombinirajte je s traper jaknom, ali ne morate je oblačiti, no imajte na umu da će vas ugrijati ako se vrijeme odjednom promijeni.

PRUGASTE HLAČE

Zabavne prugaste hlače i slatka majica podudaraju se u ljetnim nebesima. Usput, izgledat će jednako slatko s vašim bikini topom za fotografiju na plaži! Majice s printom također su trenutno svugdje, pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom onog koji volite. Ove hlače savršene su za neutralan bikini ili jednodijelni kupaći kostim. Dodajte na to veliki šešir i sunčane naočale i spremni ste za plažu.

CHAMBRAY HALJINA

Ova mini haljina chambray haljina je prozračna i zabavna, a izvrsno će se poigrati s gotovo svim cipelama i bilo kojim nakitom koji imate sa sobom.

KOŠULJA U BOJI I TRAKA ZA GLAVU

Trake za glavu ogroman su trend ove godine, pa pronalazak plažnog stila jednostavno izgleda dobro. Ukoliko niste jedna od osoba koja voli oblikovati svoju kosu na moru nakon dana provedenog na plaži, ova kombinacija trake za glavu učinit će da vaša frizura izgleda malo više stilizirano. Ova košulja s dugim uzorkom dat će cijeloj vašoj kombinaciji novi i elegantniji izgled.

ŠARENI KOMBINEZON

Šareni kombinezon s uzorkom izvrsna je opcija. Ako nosite kupaći kostim s bandeau, odlučite se za izrez bez naramenica, kako biste pokazali svoju preplanulu boju. Pokušajte ga nositi sa štiklama, metalnim sandalama ili svježe očišćenim bijelim patikama na sastanku nakon plaže.

Šeširi koje ćemo ovog ljeta nositi = samo jedna slika #sesiri

The post Mini vodič: Šta obući na plažu osim kupaćeg kostima appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hiljade ljudi u Gračanici na pobjedničkom koncertu Mahira Mulalića

Treće pojačanje KK Partizan