in

Karleuša pokazala šta jede tokom leta privatnim avionom, mnogi su iznenađeni: A kavijar, ništa?

Slatka-Tajna.Eu

Pop zvIJezda Jelena Karleuša počela je sa nastupima nakon duge pauze prouzrokovane pandemijom korona virusa. PJevačica je počela da objavljuje na svom Instagramu fotografije sa putovanja na nastupe, te je tako pokazala kako leti privatnim avionom.

Naime, Jelena je na Ohrid putovala u Versaće haljini o kojoj se pričalo danima, jer ju je istog dana obukla i svJetska zvIJezda Sofija Vergara, ali ni u povratku s Ohrida nije ništa manje oduševila fanove.

Jelena je izabrala bIJelu haljinu hrvatskog dizajnera Zigmana, dok je stajling upotpunila Versaće sandalama i torbicom.

Osim stajlinga koji nikada ne prolazi nezapaženo, mnogima je jedan detalj “zapao za oko”. JK je uslikala svoj obrok tokom leta, a na stolu su se našle brojne voćne salate.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako je mnoge iznenadilo to što Jelena jede samo voće, upućeniji fanovi znaju da je već duže vrIJeme na posebnom režimu ishrane, koji joj je prepisao nutricionista, te vodi računa šta jede i u koje vrIJeme.

Bilo je i onih koji su bili oduševljeni time što se zvIJezda nije hvalila skupocJenim i neobičnim specijalitetima, već je jela nešto što svako i kod kuće može da napravi.

“A kavijar i to, ništa?”, “GdJe je ostatak posluženja?”, “Svi koji misle da je Jelena umišljena, treba ovo da vide. Žena jede najobičniju voćnu salatu”, “Bravo, tako se pazi na liniju”, “NajlJepše lJetnje osvJeženje”, “Žena nema kompleks, može da jede sve što joj se prohtIJe”, “Samo ovo jedete? Ma daj…”, samo su neki od komentara fanova na društvenim mrežama.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

PKFBiH -U više bh. gradova realizirane akcije u sklopu kampanje ‘Kupujmo domaće’

Karačić: Odluka ne pada na "Pecari"