in

IGOR KOJIĆ PONOVO ODLIJEPIO ZA PJEVAČICOM: SEVERINA je prošlost, BRESKVICA mu je sad u centru pažnje! Isplivali i dokazi! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Igor Kojić konačno je shvatio da od zajedničke budućnosti sa svojom, još uvek, zakonskom suprugom Severinom nema ništa, pa ju je otpratio sa Instagrama i rešio da krene dalje. U svakom smislu.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Igor je u poslednje vreme opčinjen mladom pevačicom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvicom, koja je ovih dana u centru medijske pažnje zbog pesme, koju je posvetila svom bivšem dečku Mihajlu Veruoviću Vojažu.

Dokaz da “gde ima dima, ima i vatre” je i to što je među prvim profilima koje je zapratio na Instagramu, nakon što je obrisao Severinu, upravo Anđelin profil.

Njemu se kako naš izvor navodi, popularna Breskvica toliko dopada, da joj on stalno odgovara na storije i udeljuje komplimente, međutim, ona za sada ne odgovara na poruke i ne upušta se u konverzaciju sa Kojićem mlađim. Šta više, čak ga ni ne prati na ovoj društvenoj mreži.

Iako se Igor svim silama trudio da odobrovolji Seve da se vide i porazgovaraju o svojoj budućnosti, ona je to više puta odbijala, što je dovelo do toga, da i on “digne ruke”.

Nakon što su se Igor i Severina otpratili s Instagrama, Kebin sin se oglasio novim objavama kojima je javnosti dao do znanja da se ne opterećuje mnogo zbog novonastale situacije, naprotiv. Kojić uživa na crnogorskom primorju s prijateljima i familijom. Na fotografijama i snimcima Igor ne skida osmeh s lica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, on trenutno prati svega 30 ljudi, među kojima nema Severine, dok ona ne prati nikoga.

Podsetimo, bračni par dugo nije viđen zajedno u javnosti, a već neko vreme se šuška se navodnim problemima u njihovom braku. Igor je obrisao sve njihove zajedničke fotografije, dok je onu na kojima je samo on sa pevačicinim sinom Aleksandrom, sačuvao na svom profilu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR timom, ali i Kojićima, kako bismo čuli i njihov komentar, ali se oni nisu javljali na naše pozive.

Kurir.rs/A.P.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ena želi prohodati, ide na operaciju, ali treba pomoć

SAD u EU vidi saveznika u borbi protiv tehnološkog uticaja Kine