in

MOJA MAJKA JE ŽENA HRABROST: Božo Vrećo o najtežim danima

Slatka-Tajna.Eu

Božo Vrećo  u nedavnom intervjuu za Story ispričao je kako su mu izolacija i mjere vezane uz korona virus teško pale.Međutim, nije ljenčario i tako je ovih godinu dana proveo spremajući nove pjesme i istražujući druge oblike umjetnosti.

– Proveo sam poprilično vremena na dalmatinskim otocima, prikupljajući građu za nove pripjeve i pjesme koje imaju poveznicu s melankoličnošću sevdaha, čežnjom dvoje koji izgaraju u razdvojenosti i vole se – rekao je pjevač i priznao da Vis već smatra ‘drugim domom’.

Uz to se brinuo i o majci Mili, kojoj je krajem prošle godine dijagnosticiran tumor. Često objavljuje fotografije s majkom na društvenim mrežama i opisuje kako provode vrijeme skupa. Ispričao je i kako mu je odrastanje uz majku koja je slušala sevdalinke bio jedan od razloga zašto se bavi tom vrstom muzike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Uz alternativnu medicinu, puno ljubavi koju joj dajemo i koju od mene i sestre dobiva, ona je sretna žena i to je svaki dan čini jačom. To je žena hrabrost i iz nje isijava najveća inspiracija za sve što činim i jesam – rekao je Vrećo.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ZOVEMO SLUČAJNE LJUDE NA TELEFON 1

Šok na Vimbldonu: Ispao Aleksandar Zverev