in

Grčki i turski velikani u svojim redovima žele Alena Halilovića? / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona / Alen Halilović obišao je cijelu Europu prije 25. godine života…

Neizvjesna karijera Alena Halilovića mogla bi ući na još jednu postaju za koju je teško reći što bi mu eventualno donijela.

Halilović, nekadašnja najveća nada hrvatskog nogometa, prošle je sezone nosio dres engleskog drugoligaša Birmingham Cityja, a uskoro bi mogao napustiti Otok.

Iako navijači engleskog kluba zazivaju njegov potpis te se još uvijek ne žele pomiriti s činjenicom da će on klub napustiti kao slobodan igrač, pojavile su se vijesti iz turskih medija koje govore kako su za usluge ‘hrvatskog Messija’, kako su mu tepali na početku karijere, zainteresirani Galatasaray i grčki Panathinaikos!

Ofenzivni veznjak je prošle sezone u Birminghamu skupio 17 nastupa i tek jedan pogodak, ali je svojim igrama uvjerio simpatizere da je baš on pojačanje za njihov klub.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Halilović je u posljednjih pet godina promijenio šest klubova. Prije Birminghama bio je pod ugovorom u Milanu koji ga je slao na posudbe u Standard Liege i Heerenveen.

Prije toga je bio u njemačkom Hamburgeru i španjolskim klubovima Barceloni, Sporting Gijonu i Las Palmasu.

Tek su mu 24 godine i možda za njega još postoji uzlazna putanja, ali za to je potreban jedan važan uvjet – svaki igrač koji ima ambicije postizati značajne rezultate, mora imati klub s kojim se identificira i koji njega smatra svojim.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LEPRAŠAVA HALJINICA: Supruga Luke Adžića izgleda savršeno nakon porođaja

NE ODVAJA SE OD KĆERKICE: Luna pokazala kako mala Mija provodi dan