in

Finalisti Zvezda Granda uništen automobil: Neko je to uradio iz pakosti i ljubomore? (Video)

Slatka-Tajna.Eu

Isak Šabanović, finalista “Zvezda Granda”, nedavno je, kako pišu mediji, doživio neprijatnost nakon snimanja jedne emisije.

Šabanović je samo dan nakon finala, koje je održano 26. juna, gostovao u jednoj emisiji u “Grandovom” studiju, a kada je izašao imao je šta da vidi. Njegov skupocjeni automobil navodno je bio izgreban, što je pjevača zabrinulo, piše “Svet”, prenose mediji.

– Isak je dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno – rekao je za izvor blizak Šabanoviću, koji je u finalu “Zvezda Granda” osvojio drugo mjesto.

– On je od jednog lokalnog pjevača u Bjelom Polju postao preko noći zvijezda. Uopšte mu nije bilo bitno da li će odnijeti pobjedu ili ne, narod ga je već zavolio, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje. Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspjeh, ali to ga ne dotiče mnogo – završio je izvor.

Povezan video:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prognoza Nedima Sladića: Koliko toplotnih valova nas očekuje do kraja ljeta?

CEFTA na Samitu zemalja Zapadnog Balkana u Berlinu: Ostvareni važni rezultati