in

Supruga Helena, on i djeca uživaju u porodičnom životu

Slatka-Tajna.Eu

Prije samo nekoliko dana, Zlatan Ibrahimović se na Twitter profilu pohvalio trailerom za novi film naziva ‘I Am Zlatan: The Movie’ koji u kina stiže u septembru. Film je zasnovan na njegovoj autobiografiji.

Ibrahimović (39) bio je glavna tema medija prošlog ljeta kada su ga povezivali s popularnom sportskom novinarkom Dilettom Leottom (29).

I dok je svijet brujio o romantičnim večerama i snimanju reklama, Zlatan i njegova nevjenčana supruga Helena Seger s kojom je već 18 godina, nisu htjeli ništa komentirati.

Samo nekoliko mjeseci nakon medijske pažnje usmjerene prema Diletti i Zlatanu, počelo se šuškati da je Heleni dosta nevjere te da zbog toga želi odseliti iz njihove kuće. Takav preokret na kraju ne bi previše iznenadio javnost s obzirom na to da su se u njihovoj 18 godina dugoj vezi javljale svakakve glasine o nevjeri fudbalera.

Ipak, špekulacijama je došao kraj. Naime, Zlatan i Helena ‘uhvaćeni su’ na porodičnom odmoru, a na fotografijama njihov odnos izgleda idilično.

Tako je Ibrahimović kulturno ušutkao sve zle jezike koji žele da mu napakoste bez da se uopšte po ovom pitanju oglasi u javnosti.

Par je u vezi dobio dva sina, Maximiliana (14) i Vincenta (13), s kojima trenutno uživaju.

Zlatana su jednom prilikom novinari upitali kakve žene voli, a on im je odgovorio:

– Na kakve žene mislite? Ja volim samo jednu ženu.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Da li je Plenković talac Čovićeve politike?

Šest ideja za stavljanje tuša