in

PUKLA LJUBAV: Slavni dizajner i Soraja više nisu skupa

Slatka-Tajna.Eu

Njemački dizajner čije se bogatstvo procjenjuje na skoro 300 miliona eura, prije par godina osvojio je Sorajino srce.

Njih dvoje su prošle godine uslikani u Milanu kako se drže za ruke šetajući ka popularnom restoranu “Nobu”.

– Otkad je proradila hemija između Soraje i Filipa, njih dvoje se ne odvajaju. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije, a ona mu se svidjela na prvi pogled, pa su varnice odmah proradile. Razgledao je njene fotografije koje je objavljivala na Instagramu, pa je odmah počeo da je zivka i da joj šalje poruke – prenio je tada za medije izvor blizak starleti.

-Počeli su da se dopisuju i dogovorili susret u Milanu, gdje su odsjeli u jednom od tamošnjih najluksuznijih hotela “Bulgari”, u kom zajedno borave već nekoliko dana. Kako je Plejn prije dvije večeri u Milanu predstavio novu kolekciju, atraktivna Sara je imala priliku prva da vidi neke od modela koji su premijerno prikazani na reviji 15. juna. Soraja je prisustvovala ovom svjetskom događaju, a nakon toga je sa Filipom bila na žurki koja je organizovana povodom revije, a na kojoj je muziku puštao planetarno popularni di-džej Marko Karola, dok ga je zajedno sa Vučelićkom slušala i Paris Hilton, kao i Naomi Kembel – tada je govorio izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak ova ljubav nije opstala i par je ubrzo raskinuo, tačan razlog nije poznat javnosti, ali je na njenom instagram profilu ostao zabilježen poklon koji je dobila od dizajnera.

(Express/alo.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Mladi su posvećeni oslobađanju od podjela iz prošlosti”

Vizažistica Hailey otkrila kako pripremiti lice da uvijek izgleda fantastično na fotkama