in

“Ovo je mjesto koje nazivamo kolijevkom RS i njenom prvom prestonicom”

Slatka-Tajna.Eu

Draško Stanivuković na svom Facebook se profilu oglasio nakon gostovanja u Rogatici. Iako je gradonačelnik Banja Luke to mu očito ne smeta da obilazi i druge gradove kao da nema posla na svojoj poziciji. Kampanja je uveliko počela.

“Nakon Rogatice, sjajna atmosfera i na Palama, mjesto koje nazivamo kolijevkom Republike Srpske i njenom prvom prestonicom.

Naša poruka je jasna, da ono što već više od pola godine radimo u Banjoj Luci, možemo da prenesemo na nivo cijele RS. Naši penzioneri će od avgusta imati povoljniji prevoz, a to je samo prvi korak do ispunjenja obećanja da svim penzionerima i osnovcima omogućimo besplatan prevoz.

Takvu energiju želimo da širimo kroz svaku opštinu i svaki grad, jer promjene su moguće samo ako postoji volja i ideja. Hvala građanima Pala na sjajnoj večeri, vidimo se opet uskoro”, napisao je Stanivuković na Facebooku.

Ranije se saopštenjem oglasio i PDP, čiji je Stanivuković član.

“Danas je u Rogatici održan Sabor Opštinskog odbora PDP Rogatica na kojem je izabrano novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom odbora Srđanom Bakmazom.

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, koji je sa zamjenikom predsjednika Nenadom Vukovićem i potpredsjednicom Jelenom Trivić, prisustvovao Saboru, kaže da sa optimizmom gleda na kadrovska osvježenja u Opštinskom odboru Rogatica:

„Uvjeren sam da će novo rukovodstvo stopostotno djelovati u skladu sa politikom i principima PDP-a. Prirodno je da nove generacije preuzimaju odgovornost za vođenje politike i sprovođenje našeg programa u svojoj lokalnoj zajednici i siguran sam da će to činiti sa velikim uspjehom“, kaže Borenović.

On dodaje da od novog rukovodstva Opštinskog odbora PDP Rogatica očekuje predan rad, koji će rezultirati odličnim rezultatom na narednim izborima:

„PDP će u ovoj opštini djelovati snažno opoziciono. Vjerujem da će Rogatica dati svoj veliki doprinos odličnom rezultatu, prije svega u Izbornoj jedinici 8, te biti jedan od odbora koji će doprinijeti opštoj pobjedi u oktobru 2022. godine“, kaže Borenović – saopšteno je iz PDP-a.


Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ŠEST MJESECI NAKON POROĐAJA: Tamara Đurić izgleda savršeno

Novi ljetni hit: Muške bokserice u ženskim stilskim formulama