in

OSJEĆA SE ZDRAVO I BISTRO: Nina Badrić postala vegetarijanka

Slatka-Tajna.Eu

Obožavatelji pjevačice Nine Badrić primjećuju kako u zadnje vrijeme sve bolje izgleda,a čini se da to može, između ostalog , zahvaliti i velikoj promjeni koju je napravila u svom životu. Naime, Nina već neko vrijeme ne jede meso, a zbog toga kaže da se osjeća odlično i nije umorna. ‘

-Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože-kazala je pjevačica za Novu TV.

Badrić stalno objavljuje fotografije na kojima izgleda zanosno i dobiva komplimente kako nikada nije bolje izgledala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ovo su teška vremena za sve, ne samo za nas. No mi smo jedini od početka ‘lockdowna’ ostali bez ikakve mogućnosti za rad. Prihvatila sam situaciju takva kakva jest i ne zanosim se time da ćemo početi raditi do sredine iduće godine. Ova situacija je iskristalizirala osobe i odnose. Izvukla je pravo lice ljudi. Ko je bio dobar, taj je još bolji, a ko je zao, to više ne može skriti. Hvala Bogu što se bavim muzikom pa uvijek mogu pobjeći u svoj skriveni svijet mašte i nota i praviti se da je sve kao u bajci/pjesmi. Nove pjesme i producenti su tu. Radimo, pišemo, stvaramo neke nove priče i živim za dan kada će se opet moći održavati koncerti i kada ćemo ponovno početi raditi svoj posao – rekla je Nina.

(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U subotu sunčano uz malu mogućnost za lokalni pljusak

Nova roaming regulacija za zemlje zapadnog Balkana