in

MAHIR MULALIĆ JE NOVA „ZVEZDA GRANDA“: Hvala mojoj mami i mojoj čaršiji

Slatka-Tajna.Eu

Mahir Mulalić je nova „Zvezda Granda“. On je odnio pobjedu u 14. sezoni “Zvezda Granda”, a kada je Saša Popović pročitao njegovo ime i prezime uslijedio je najemotivniji momenat, te se rasplakao, a prva mu je čestitala njegova Marija Šerifović.

Nastala je euforija, aplauzi i suze. Iako je Saša Popovič kazao da „Srbija spava“ i ne glasa, pa bi to kao mogao biti razlog pobjede kandidata iz drugih država, i ovaj put se dokazao kvalitet naših takmičara.

– Majko, ovo je za tebe – rekao je Mahir mladić iz Gračanice.

Njegova najka je preminula prije tri mjeseca, a on je smogao snage da nastavi takmičenje, nakon razgovora sa svojom mentoricom i Sašom Popovićem.

Na društvenim mrežama je napisao:

-Dragi ljudi šta reći… Hvala svima od srca. Ovu pobjedu posvećujem svojoj MAMI, mom čuvaru… Hvala ti BOŽE! Hvala produkciji… Svim članovima žirija. Posebno mojoj čaršiji, nadam se da sam vas učinio ponosnima. Voli vas vaš Mahir!

Nakon što je Marijin kandidat pobijedio, Saša Popović obećao joj je ljetovanje u Rovinju, u njegvoj vili. U bekstejdžu je vladala velika gužva, kandidati pristizali, a Jelena Karleuša je samo prošla pored novinara.

– Marija je Sašina miljenica, i da sam ja kandidat bila bih u njenom timu – rekla je Karleuša.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Džejla Ramović je stigla kao podrška Mahiru, a pjevačica se suočila sa pitanjima o tome kako je podnijela pisanja o vezi sa Marijom Šerifović.

-Bilo je teško, ali sam izdržala – rekla je.

Đorđe David je bio sjajno raspložen, ali i Isak Šabanović koji je bio direktni konkurent u završnici najboljeg dvojca i koji je kazao da se raduje Mahirovoj pobjedi.

Mili obećava hitove, a Dragan Stojković Bosanac je okasnio jer je imao obaveze u našoj zemlji na skupštini AMUS-a.

Sezona koja je trajala skoro dvije godine je gotovo, a još danima će se sumirati utisici.

Kao i mnogo puta do sada osvanule su priče da žirija više neće biti u ovom sastavu. Svi su stava da je žiri dobar, ali Saša Popović je svojom izjavom ostavio prostpor za špekulacije.

-Ko neće biti u žiriju ne znam. Ko neće više da radi načićemo zamjenu, ali ovaj žiri je fantastičan – rekao je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Na evidencijama 395.999 nezaposlenih osoba

Engleska uvjerljivo svladala Ukrajinu za polufinale Eura