in

Kćerku Jelene Karleuše hvale svi gosti na slavlju, Atina plijeni pažnju

Slatka-Tajna.Eu

Kćerka Jelene Karleuše plijeni pažnju.

Atina Tošić svakim danom sve je poznatija na društvenim mrežama, a kada se sabere broj ljudi koji je trenutno prati na Instagramu i TikToku, dolazi se do cifre od nešto više od 240.000 ljudi.

Atina je već duže vrrijeme najpraćenija djevojčica kada je riječ o maloljetnim nasljednicima srpskih javnih ličnosti, a pratioce najviše oduševljava stilom i plesom.

Tako je Atina pažnju privukla i na proslavi rođendana jedne od najboljih drugarica.

Na žurki se pojavila u tinejdž stilu, a mnogi su komentarisali da izgleda kao Barbika.

„Predivna si, zaista“, „Atina, kao lutkica! Savršen stil, samo tako nastavi“, „Anđele, savršena si“, „Uskoro ćeš i mamu nadmašiti“, neki su od komentara.

Karleuša pohvaljuje Atinu ali i ističe i da njena nasljednica Nika već ima jasne stavove na razne teme.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Nika je inače poznata i na društvenim mrežama i generalno u javnosti kao izuzetno interesantno i posebno dijete, ako tako mogu da kažem. Smatram da je jako inteligentna i iz te njene inteligencije izlazi vrlo zrela duhovitost, a kada je duhovita jako je duhovita, a kada je ozbiljna i kada piše, ona to jako ozbiljno radi, ne ide uz dijete koje im tako malo godina. Nekad mi je žao što 24 časa nemam kamere u kući, da snimam šta Nika priča, kakvi su joj stavovi na temu politike, društva, socijalne pravde… – rekla je Jelena.

– Nevjerovatno mi je dijete, ima svoje miljenike i u politici i na društvenim mrežama, kada je riječ o javnim ličnosima, ima interesantne stavove o pitanju životinja, očuvanja prirode… Prosto da sjedneš sa njom i da razgovaraš kao sa odraslom osobom – objasnila je Jelena, dodavši da je Nika veoma emotivna.

“Mi je još uvijek nismo testirali kako treba, zvanično inteligenciju, ali mislim da ćemo to uskoro uraditi, jer i kao i Atina, nevjerovatna bez učenja, zaključila je Jelena.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BRANKA SOVRLIĆ ODMARA U EGIPTU: Godine joj ništa ne mogu

Suvo voće krijepi, vraća energiju i čisti tijelo