in

(FOTO) ISPLIVALA PREPISKA ŠERIFOVIĆEVE I NJENIH TAKMIČARA: U jeku skandala koji trese Srbiju, MARIJA SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ!

Slatka-Tajna.Eu

Isplivala prepiske Marije Šerifović i njenih kandidata!

Ona je sa svojim takmičarima iz “Zvezde Granda” imala grupu koju je sad, nakon završetka takmičenja, odlučila da obriše.

– Ljudi, vreme je da se ova grupa ugasi. Još jednom čestitam svima na svim uspesima. Budi dobro i budite dobri ljudi. Ako vam nekada nešto zatreba tu sam – napisala im je Šerifovićeva.

– “Nemoj, molim te”, “kako je ovo tužno” – pisali su joj učesnici pomenutog muzičkog takmičenja, a pevačica je sve to objavila na Instagramu.

– Misija završena! Zvezde Granda 2021. godine! – dodala je Marija u objavi.

Podsetimo, jedan od Marijinih kandidata Sadik Hasanović u žiži je javnosti zbog benda koji ima sa ocem i pesama koje je pevao ranije o k*anju Srba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nakon što su “isplivali” video snimci i izazvali bes javnosti, on se tim povodom ekskluzivno oglasio za Kurir.

– Kada sam zapevao spornu pesmu, imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac. Volim svoju zemlju, ali volim i Srbiju. U Beogradu sam proveo najlepše trenutke, moj cilj je da ljude činim srećnim, nikako suprotno, i zato se izvinjavam svima, ako sam nekoga povredio ili učinio da se oseća loše – deo je njegove izjave.

rpt

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

moray – Energy Liberation Army

O obvezi cijepljenja se do sada nije razmišljalo