in

EDIN EL ALAMI: Selim svoj posao u BiH

Slatka-Tajna.Eu

Vidiš li brata Kenana Tahirovića u finalu „Zadruge“?

-Kenana definitivno vidim u finalu jer smatram da je pokazao da je lijepo ponašanje itekako cijenjeno među ljudima koji prate Zadrugu.

Najbolje osobine koje je pokazao?

-Što se najboljih osobina tiče, tu bih prije svega naveo ljudskost, zatim smirenost i pozitivan duh.

Šta si mu savjetovao?

-Savjetovao sam mu da bude nasmijan i ne obazire se ni na kakve provokacije.

Šta je za tebe muzika?

-Za mene je muzika moj neki balans u životu koji mi pomaže da ostanem pozitivan i zaboravim na težinu radnog dana na primjer.

Tamara Dragić ili Slađana Mandić?

-Njih dvije su meni jednostavno u paketu i tu nema razdvajanja jer ih bezgranično volim i cijenim te sam presretan sto ih imam u svom životu.

Šta ne opraštaš?

-Mogu reći da ne opraštam izdato povjerenje jer smatram da je to nešto što dajemo nekome ili 100% ili nikako. Vodim se onom da kome vjerujem u njega nikada ne sumnjam i ako ta osoba to prokocka na neki način kod mene može pasti na 0%.

Teretana ili provod?

-Tu dolazi ona magična riječ “balans”. Definitivno je za mene sreća između zdravog tijela i zdravog duha, a oboje crpim i kroz trening kao i kroz kvalitetan provod sa pravom ekipom.

Vrline?

-Trudim se da iz dana u dan budem što bolja verzija samog sebe, odnosno što bolji čovjek i da kroz dan oraspoložim i nasmijem sto vise ljudi koje sretnem.

Omiljeno mjesto za odmor?

-Omiljeno mjesto za odmor mi je definitivno Bali koji mi je od prvog momenta bio nešto kao drugi dom.

Da li bi ušao u rijaliti?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Iskreno, cijenim cijeli projekat i svu tu ogromnu organizaciju iza toga ali volim svoju slobodu i svoju raju isuviše da bih se vidio unutra.

Stajling?

-Smatram da mnogo toga zavisi od samog načina iznošenja odjeće koju nosimo, jer ima osoba koje, da navuku vreću od krompira na sebe ostavljaju druge bez daha dok neki u najskupljoj odjeći izgledaju najjeftinije.

Kako se snalaziš za volanom?

-U posljednjih šest godina nisam dobio niti jednu jednu kaznu iako sam konstantno u autu. Smatram to dobrim indikatirom da se poprilično dobro snalazim

Hobi?

-Prije svega gitara i pjevanje, zatim druženje, učenje novih stvari, jezika, putovanja…

Plaža ili planina?

-Plaža, kratko i jasno. Ja sam definitivno zaljubljenik u sunce i more.

Omiljeni film?

-„Casablanca“.

Neostavrena ideja?

-Upravo radim na njoj, a to je da preselim svoj posao u Bosnu i Hercegovinu i region.

Kakav si prijatelj?

-Pokušavam da kao prijatelj budem onakav s kakvim bih se ljudima i sam htio okružiti. Volim biti vjetar u leđa ljudima oko sebe i sa njima tražiti put da svi skupa budemo sretniji i uspješniji.

Kako reaguješ na laž?

-Opušteno, jer ne gubim u tom momentu apsolutno ništa nego smatram da čak i dobijam nešto dragocjeno, a to je činjenica da svoje vrijeme sa takvim osobama ne želim da traćim.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prije tačno 10 godina Novak Ðoković osvojio prvi Vimbldon

HRT: Povorka ponosa LGBTIQ zajednice