in

Dženan Đonlagić za N1: Ne postoji poziv iz SDP-a za ujedinjenje

Slatka-Tajna.Eu

Dženan Đonlagić, DF-ov zastupnik u Parlamentu Bosne i Hercegovine, u reakciji za N1 kazao je kako ne postoji poziv iz SDP-a da se ove dvije stranke ujedine. Odbacio je komentar potpredsjednika SDP-a Zukana Heleza koji je za našu televiziju kazao kako je “Demokratska fronta u defanzivi”.

“Takav poziv (za ujedinjenje) ne postoji ili pozivi ne postoje! Ako mislite na istup pojedinca putem društvene mreže, neozbiljno je to na takav način. Ne postoji takav poziv SDP-a kao partije”, jasan je Đonlagić.

Zukan Helez je danas za N1 kazao kako je SDP toliko dominantan na lijevom političkom spektru da bi trebali ljudi da pristupe SDP-u. “Ne vidim kakvo bi to ujedinjenje bilo, jer je po mom mišljenju DF u priličnoj defanzivi. Mislim da bi dobro bilo da kompletan DF pređe u SDP”, ocijenio je Helez.

Dženan Đonlagić je odbacio ovakve tvrdnje poručivši kako je SDP u defanzivi…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“S obzirom da visoki dužnosnici i zastupnici SDP-a sve češće bivaju pravomoćno osuđeni za razne lopovluke i moraju u zatvor! Pa nisam ni ja za ujedinjenje sa pojedinim barabama! Ako neće sa DF-om, neka se onda i dalje drže onako baš ‘ofanzivno’ Mirsada Kukića i PDA”, kategoriča je bio DF-ov zastupnik.

Na kraju Đonlagić je poručio Helezu da se “dogovori sa svojim partijskim potpredsjednikom iz Banjaluke”.

“Neka prvo usaglase stavove između sebe. Ovako dva potpredsjednika SDP-a, dvije različite priče pričaju. Baš su neozbiljni”, ocijenio je za N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U STAROM DIJELU SARAJEVA: Odzvanjaju zvuci repa i hop hopa

Vlak uzrokovao požar između Mostara i Jablanice; čeka se helikopter / Bljesak.info