in

TO JE SVE NJEN ŠOU, ONA SE IGRA: Maja Marinković blefira,glumi histeriju i udaranje glavom

Slatka-Tajna.Eu

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković ovog puta je sve ostavio u čudu onim što je rekao.

Naime, Taki je ubijeđen da njegova nasljednica ”blefira” određene scene u rijalitiju, te da zapravo samo igra svoju igru i da je sve dio njene predstave.

To je sve Majina igra. Ona prvenstveno voli sebe, pa onda ostale. Poznajem svoju kćerku i znam da ona ni zbog koga ne bi naudila sebi ni na koji način. Ona samo pokušava da zaplaši Janjuša nekim svojim postupcima i da gleda kako onako trapav i smiješan juri za njom. Da ne voli sebe i da sebi nije na prvom mjestu ne bi ona tolike operacije radila da bude lijepa… Sve je to Majina igra, Majin šou. Janjuš je za nju samo igra, a to mi je potvrdio jedan zadrugar koji je izašao skoro. Rekao mi je da se Maja sve vrijeme igra, to je sve Majina šala. Otkrio mi je i da se Maja samo sprda sa Janjušem. Iskreno, laknulo mi je kad sam ti čuo – rekao je zadrugarkin otac i dodao da se slaže sa kćerkom da Janjuš želi da je diskvalifikuje iz rijalitija.

– Maja je Janjušu velika konkurencija za pobijedu, on bi nju rado diskvalifikovao da može. On igra na tu kartu, a nije svjestan da se Maja sve vrijeme zafrkava tamo s njim – rekao je Marinković, a o sinoćnjem sukobu svoje kćerke sa Teodorom Bilanović poručio je sljedeće:

– Pa zar je ta djevojka još u rijalitiju? Eto, toliko je bitna. Totalno je nebitan lik, ona je isto ono što je Ermina bila Luni – dakle Majin batler. Teodora je totalno nebitan lik, došla je preko Majine grbače u rijaliti, isto kao što je i Janjuš tu preko Majine grbače – poručio je Majin otac, a o Janjuševom zbližavanju sa Minom i njihovim sukobima sa Majom sada je imao da kaže:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Janjuš je nagovorio Minu da Maju prave ljubomornom da bi je diskvalifikovali. Janjuš ne može da pređe preko nekih stvari, on se Maji sveti i na sve načine pokušava da je izbaci iz igre- kazao je.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković u osmini finala Vimbldona, pao i Kudla

Nova islamska stranka u BiH ‘eksperiment koji može biti opasan’