in

Svoje volim, tuđe poštujem: Ceca razvezala jezik o kandidatu Zvezda Granda koji je napravio haos

Slatka-Tajna.Eu

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone “Zvezde Granda” član muzičke grupe “Sateliti” koja peva o klanju Srba po Bratuncu, podigao je prethodnih dana medijsku prašinu u Srbiji.

Mali broj pevača je juče imao hrabrosti da se usred Srbije oglasi i osudi pevanje o klanju Srba. Jedan od retkih je Bora Đorđević, koji je poručio da država treba da zabrani neprijateljima naše zemlje da ovde zarađuju novac

Svetlana Ceca Ražnatović nije znala ko je tačno Sadik Hasanović, ali je osudila njegov postupak jer je veliki protivnik širenja nacionalne mržnje.

– Ne gledam “Zvezde Granda”, ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem.

Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda. Ljupka Stević kaže da je ne zanima što u Srbiji postaje zvezda čovek koji mrzi ovaj narod:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Samo treba da pevamo i širimo ljubav. Konačno je prošla korona, treba da se grlimo i ljubimo. Ništa drugo me ne zanima.Brojni pevači juče su odbili da prokomentarišu činjenicu da je Sadik Hasanović, mrzitelj Srba, došao u Beograd da gradi karijeru, iako je pozivao na klanje našeg naroda. Ljupka Stević kaže da je ne zanima što u Srbiji postaje zvezda čovek koji mrzi ovaj narod:

– Samo treba da pevamo i širimo ljubav. Konačno je prošla korona, treba da se grlimo i ljubimo. Ništa drugo me ne zanima.

rpt

kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Italija 2,55, Španija 1,78

Denis Zvizdić: Šta i kako dalje?