in

PRVE FOTOGRAFIJE LAZIĆA SA BARBAROM Sada je i zvanično, Darko odveo novu djevojku u Švajcarsku, nasmijani pozirali sve vrijeme (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Podsetimo, nova Darkova devojka se zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period

Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vezu sa koleginicom Barbara Bobak, a sada su i potvrdili da su zajedno.

Naime, ona je na Instagramu podelila njihove zajedničke video snimke sa proslave rođendana u Švajcarskoj, na koju ju je odveo.

Njih dvoje su sve vreme pevali dok nisu skidali osmehe sa lica, a jasno je koliko su prisni, te nema sumnje da uživaju u ljubavi.

Inače, za Kurir oglasili i Darkovi bliski prijatelji, koji su nam ispričali da on više bez nje ne može ni da zamisli život.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Nemačku da zajedno žive i nije isključeno da će se to i dogoditi, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u Srbiju – rekli su.

Podsetimo, nova Darkova devojka se zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore.

alo.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Engleski novinar izblamiran: Za sve je kriv lažni Jirgen Klop

TRAJAĆEMO JOŠ PUNO! Saša Popović nakon prodaje Granda otkrio sve detalje i čime će se baviti sada, a tek kada pročitate kolika će mu biti plata!