in

Ponos Republike Srpske i njen dostojan predstavnik

Slatka-Tajna.Eu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je danas da je košarkaška reprezentativka Srbije Saša Čađo, koja je iz Banjaluke, ponos Republike Srpske i njen dostojan predstavnik.

Dodik je istakao da je Saša Čađo ambasador Republike Srpske u pravom smislu te riječi koja je na najbolji mogući način predstavlja Srpsku širom svijeta.

On je reprezentativki Srbije i cijeloj košarkaškoj reprezentaciji čestitao na uspjehu koji su postigle na Evropskom prvenstvu.

“Osvojeno zlatno odličje na Evropskom prvenstvu je veliki uspjeh našeg sporta. Čestitam Vama i reprezentaciji Srbije u svoje i ime svih građana Republike Srpske. Još jednom ste nas učinili ponosnom nacijom”, istakao je Dodik.

Čađo je zahvalila na prijemu, kao i na podršci koju ima od institucija Srpske i izrazila nadu da će i u daljoj karijeri na najbolju način predstavljati Banjaluku, Republiku Srpsku i Srbiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Foto: Srna

Prijemu su prisustvovale i sestre Saše Čađo koje su uspješne košarkašice u banjalučkim košarkaškim klubovima.

Prijem je održan u zgradi Vlade RS u prisustvu i ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonje Davidović.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šta je Sud u Hagu učinio od uspostavljanja do zatvaranja?

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT DARKA LAZIĆA! Pričalo se da je BIVŠU ženu varao sa KUMOM, a OVO JE SPISAK djevojaka sa kojima je pjevač bio!