in

Engleski novinar izblamiran: Za sve je kriv lažni Jirgen Klop

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je Engleska u okviru osmine finala Evropskog prvenstva pobijedila velikog rivala Njemačku (2:0) uslijedilo je veliko slavlje na ulicama Londona i ispred Vemblija. U centru pažnje našao se dvojnik Jirgena Klopa.

Jedan od navijača je privukao pažnju jer nevjerovatno liči na trenera Liverpula, te su mnogi s njim čak odlučili da se fotografišu misleći da je to zaista Klop. Nasjeo je i jedan novinar koji se javljao ispred stadiona i ponosno govorio kako je sreo Klopa ispred stadiona, a čak se i fotografisao s njim.

“Sinoć sam došao ispred stadiona i sreo sam Jirgena Klopa. Znamo da je on Nijemac i pokazao je da je veliki sportista jer je razgovarao s mnogim navijačima Engleske, a slavio je pobjedu i bio na ramenima jednog od engleskih navijača”, rekao je u javljanju novinar, prenosi avaz.ba.

U studiju su počeli da se smiju svom kolegi jer su očito saznali o čemu se radi, a i video o lažnom Klopu na ramenima navijača Engleske je postao viralan tako da su ga mogli vidjeti.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U Vučevici se gradi centar za osposobljavanje vatrogasaca

PRVE FOTOGRAFIJE LAZIĆA SA BARBAROM Sada je i zvanično, Darko odveo novu djevojku u Švajcarsku, nasmijani pozirali sve vrijeme (FOTO)