in

TAKO JE MORALO BITI: Emina sa bivšim suprugom komunicira samo na sudu

Slatka-Tajna.Eu

Prije nastupa obratila se medijima koji su došli da je podrže, a nezaobilazna tema je svakako bio odnos sa bivšim suprugom, Mustafom Sandalom, kao i sve šta se događalo u njenom životu tokom duge poslovne pauze

– Nadala sam se da ću se vakcinisati u Srbiji, ali nažalost od sina sam dobila koronavirus. Jako mi je bilo teško, imala sam obostranu upalu pluća ali prošlo je. Korona je uticala na sve, i finansijski i psihički. Tek ćemo osjetiti pravu posljedicu kovida – rekla je Emina.

Poznata po iskrenim odgovorima, Emina je i ovaj put objasnila sve što je interesovalo javnost, te je tako otkrila da sa ocem svojih sinova nema nikakvu komunikaciju, i da se već nekoliko mjeseci sude zbog alimentacije.

-Ja stvarno nisam tip koji je ikad bio, iz bilo kojih razloga, na sudu. Nikada nisam imala problema ni sa novinarima, niti bilo kim. Ovo je moralo tako biti – odgovorila je Emina na pitanje zašto je do toga došlo i dodala da joj je veoma bitno da njihovi sinovi ne osjete nesuglasice između roditelja.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novak pomeo Andersona za 100 minuta

ALBINA GRČIĆ NA KUPANJU: Kao da je morska vila