in

SIMKE SE OSVETIO LJUPKI ZA RAZLUPANE AUTOMOBILE?! General UNIŠTIO pjevačici rođendan: On mi je slao komunalce i SJEKAO struju!

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Ljupka Stević pre dva dana napravila je rođendansku žurku na kojoj je u jednom trenutku nestalo struje.

Ona se sada oglasila i otkrila da veruje da joj se bivši partner, Dragiša Simić na ovaj način “osvetio”.

“Simić je sigurno umeštao prste, hteo je da mi pokvari slavlje. Držao me je u mraku satima. Ne znam ko drugi bi mi isekao struju osim njega?! Čim sam stigla u vilu, pala je bandera, gosti su mi sedeli u mraku. Ljudi su sedeli, pričali, večerali, ali falila nam je pesma. Srećom, muzičari i ja smo uspeli da nabavimo agregat, tako da smo na kraju mogli i da zapevamo. Angažovala sam i trbušne plesačice koje su oduševile sve goste”.

Pevačica je otkrila da je žurka stigla do vrhunca, kada se desio još jedan maler – u jedan sat posle ponoći stigla je komunalna policija i rekla da se prekine žurka jer se komšije žale na buku.

“Komunalci su došli na nečiji poziv, ne znam da li je Simić i tu umešao prste, jer u blizini vile nema komšija!”, rekla je Ljupka i dodala da “nije u kontaktu s bivšim i da joj nije čestitao rođendan”.

“Čula sam da je bio na ronjenju, što se mene tiče, neka se i udavi! Ne zanima me. Meni je puno srce što su mi prijatelji bili tu i što smo slavili rođendan i moje oslobođenje od Simića”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kurir.rs/I.B/Informer


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mesiju u ponoć ističe ugovor, od sutra slobodan igrač

FBiH u maju posjetilo 38.173 turista