in

Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog: Dušica otkrila sve detalje veze sa fudbalerom, pa potkačila Kiju Kockar

Slatka-Tajna.Eu

Dušica Jakovljević (41) obnovila je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom nakon što je Kija Kockar otkrila da više nije sa njim.

Naime, Dušica je odmah nakon njjihovog raskida podelila zajednički fotografiju sa Čavom uz opis “On” i emotikon srca.

Dušica je sada progovorila o ljubavi sa Dimitrijevićem i otkrila kako je započela njihova romansa.

– Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde – objašnjava voditeljka.

Iako su sve vreme na neki način održavali kontakt preko društvenih mreža i zajedničkih prijatelja, pre par godina životni putevi su im se ponovo ukrstili.

– Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga – kaže Dušica i nastavlja:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom. Ova razdvojenost nam je samo pomogla da shvatimo da na svetu postoji samo jedan zagrljaj koji je pravi i u kojem oboje želimo da budemo. Svi pre Čave bili su smešni – kaže ona.

Miloš Dimitrijević je pre veze sa Jakovljevićevom uživao u kratkim romansama sa ženama poznatim javnosti, ali nikada nijednu nije želeo da prizna. Tretirao ih je kao prolazne avanture, a one su se tako i završavale.

– Ja sam jedina žena koju je i pre tri godine pokazao javnosti i rekao: „Ovo je moja devojka“, a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže – potkačila je Dušica Kockarevu sa kojom Miloš ipak nije delio fotografijom.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Plinacro i BH-Gas nastavljaju aktivnosti na razvoju Južne interkonekcije

Iločki Hotel Dunav i Sinjska alka šampioni nagrade Suncokret ruralnog turizma