in

Mesiju u ponoć ističe ugovor, od sutra slobodan igrač

Slatka-Tajna.Eu

Najboljem fudbaleru Barselone i po mnogima najboljem igraču svih vremena Lionelu Mesiju u ponoć ističe ugovor s katalonskim klubom, te bez ikakvih prepreka može pregovarati i potpisati ugovor s drugim klubom.

Messi se trenutno nalazi na Copa Americi s Argentinom i uprkos nastojanjima predsjednika Barselone Johana Laporte da mu produži ugovor, još uvijek nema dogovora između dvije strane.

Argentinac, koji je nedavno napunio 34 godine, trenutno je fokusiran na šampionat Južne Amerike i teško je očekivati da će prije završetka turnira biti novosti po pitanju njegovog statusa u Barsi ili eventualnog transfera, prenosi klix.ba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, prethodnih dana pisalo se da će Mesi prihvatiti novi dvogodišnji ugovor s Barcelonom do ljeta 2023. godine, ali navodno je u igri i francuski Pari Sen Žermen koji mu planira ponuditi astronomsku platu.

Mesi je u omladinske kategorije Barselone stigao 2000. godine iz Newell’s Old Boysa, a za prvi tim Katalonaca odigrao je 778 utakmica, postigavši 672 gola, uz 305 asistencija.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Predsjednik Republike Sjeverne Makedonije u službenom posjetu Hrvatskoj

SIMKE SE OSVETIO LJUPKI ZA RAZLUPANE AUTOMOBILE?! General UNIŠTIO pjevačici rođendan: On mi je slao komunalce i SJEKAO struju!