in

MALO VIŠE I MALO MANJE by Jelena Govedarica: Jelena šarmantna, a Ljuba moderan

Slatka-Tajna.Eu

*****

Fenomenalna boja odijela gdje je sa klasičnom majicom skrenuta pažnja na samo odijelo. Frizura je dala urbanost. Prelijepa žena.

****

Kombinezon sa kojim obično većina griješi, ali ona nije. Stoji joj odlično. Boja daje dozu glamura ali i svedenosti. Ovdje bih “malo više” nakita, npr. samo da je alke dodala ali i ovako ovakvom frizurom postigla je potpun utisak.

*****

Ovo je za 10 zvjezdica jer je potpuno po mom ukusu. Smjela kombinacija ali potpuno moderna i autentična. Ona oblači ono što joj stoji i to mi se dopada. Jelena je veoma lijepa i zgodna žena sa jednom pitomom energijom. Sve najbolje u nastavku karijere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










*****

Moram istaći da se kod Ljube vidi ono iz naroda “Kakva ti je žena, takav ti je život”. Modno je uvijek usklađen, što je sigurna sam uticaj Katarinin. Ovo je potpuno urbano i moderno. Sjajan! On je veoma lijep momak, isto tako pitome energije.

****

Uf! Klasično. Svedeno ali mračno za njega. Nema ovdje zamjerke ovo je sigurna varijanta, ali da je boja odijela trula višnja ili svijetlo plavo, ma bilo bi strava, žargonski rečeno, tako da to je ono “malo više” za vedrinu. Međutim, razumijem kada se neko osjeća prijatno u nekoj boji ili kombinaciji.

*****

Opet urbano sa nepogrješivom kožom u kombinaciji sa džinsom i duksericom. Opet bih ja ovdje “malo razvedrila” sa svjetlijim duksom ili farmericama. Ljuba je dečko čarobnog osmijeha po kom je prepoznatljiv, zato mu savjetujem svjetlije boje, ali mogu da razumijem i ovu kombinaciju. Puno sreće mu želim!

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Srbija jedva pobijedila Filipine

ČUDNA STRANA YOUTUBEA – ASMR