in

Ljubavni trougao: Dušica Jakovljević, Kija Kockar i Miloš Dimitrijević! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

Dušica je objavila fotografiju sa Milošem na društvenoj mreži Instagram, a u opisu fotografije napisala je: “On”, uz šta je stavila srce.

Potom je na svom Insta-storiju podelila Čavinu objavu, koji je takođe objavio njihovu zajedničku sliku, uz opis “Ona”.

Ono što je dodatno zbunilo sve jeste Kijina nedavna izjava koja govori o potencijalnom pomirenju, do kog očigledno nije došlo:

– Bili smo duže zajedno, već smo se jednom pomirili, tako da nije nemoguće da se to opet desi, ali za sada sam sama – rekla je Kija Kockar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dušica Jakovljević za Telegraf Jetset rekla je da ne zna da su Kija i Čava u vezi:

– Sad ću vam reći, ja stvarno nemam informaciju da su njih dvoje bili zajedno. To sam čula iz medija, a nikada nisam čula ni od koga drugog. To je moj komentar na tu temu, s obzirom da nisam znala da su bili u vezi. Ne znam… Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali dobro, nema veze – rekla je Dušica.

Podsetimo, Dušica i Čava su 2018. otpočeli romansu, a Jakovljevićeva je dozirano plasirala informacije iz njihove veze u javnost. On je obožavao njenu decu iz prethodnog braka, Anđelu i Ognjena, a porodično su putovali i po Evropi, pa su fotografije Dušice i Miloša, zajedno sa njenim naslednicima, pronalazile put do društvenih mreža, poput one iz prestonice Francuske.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SAD- Izbor Schmidta je “gotova stvar”, Rusija – Imenovanje nije legitimno / Bljesak.info

Ruski ambasador u Vijeću sigurnosti UN “napao” Turković, dobio oštar odgovor