in

Priznao da bi mu žao što nije pobijedio ali da je nagrada bilo ovo: Isak Šabanović nakon finala progovorio, evo šta je imao da kaže

Slatka-Tajna.Eu

Isak Šabanović je osvojio drugo mesto u takmičenju “Zvezde Granda”, a u par navrada istakao je da nije razočaran što nije odneo pobedu.

On je sada otkrio da bi mu bilo krivo u slučaju da se pobedniku delio stan.

– Juče smo imali proslavu, svi finalisti… Ja kažem Mahiru: “Jedino bi mi bilo žao da smo dobijali stan, a ovako stvarno nije” – priznao je Isak.

Na pitanje da li je očekivao pobedu, Isak je odgovorio:

– Nijednog trenutka nisam mislio da ću da pobedim zato što su svi oko mene to pričali. Nisam se razočarao što sam drugi. U jednom trenutku sam čak skočio da budem treći (smeh). Ali nisam se nijednog trenutka razočarao, ni požalio što sam drugi, hteo sam samo da uđem u finale i bilo mi je super – rekao je Isak.

Kad je u pitanju glasanje, podsetimo, samo je publika glasala SMS porukama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Da je žiri mogao da glasa, svako bi glasao za svog kandidata, a ovako smo pustili narod i narod je odlučio – rekao je Isak.

– Mili je alfa i omega. Na čuvenoj predaudiciji ništa nisam pokazao, on me je doveo tu i zaslužan je dokle smo stigli. Kroz šalu je rekao da niej ni znao da ću do finala da stignem, a kamoli drugi da stignem. Naučio me je svemu – radu, redu i disciplini, ono što ja nemam – rekao je Isaković u Jutarnjem programu na Prvoj.

Kurir.rs/I.B.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evropski avioprevoznici i aerodromi upozoravaju na haos zbog covid potvrda

Prijenos znanja tokom manifestacije  12. Dani BHAAAS u BiH