in

U SVOM BOLU RAZMIŠLJALA JE O MENI: Mahir Mulalić o savjetima rahmetli majke

Slatka-Tajna.Eu

Mahir Mulalić je pobjedio u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a sada je otkrio da je pojbeda proslavljena “u organizaciji” njegove mentorke, Marije Šerifović, ali i da je prvi napustio slavlje

Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji- našalio se Mahir.

– Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dve sekunde pre proglašenja, pre nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija.Isak Šabanović je postao zvijezda i prije kraja takmičenja, tako da Bože hvala ti. I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobjeda, nažalost ona nije više s nama… Volio bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina- rekao je on i istakao da mu je mama poslala poruku kada je htio da odustane.

-Poslala mi je poruku kada sam htio od svega da odustanem, samo naprijed,šalješ li Mariji snimke, jesi uzeo odjelo za sljedeći nastup? Sve vrijeme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram- rekao je on u Jutarnjem programu.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Đoković izgubio set pa razbio Britanca

NOŽEM NA LJUBAVNIKA: Milijana i Ivan Gavrilović u sukobu tokom večere